Lediga jobb och lön väntar i Göteborg för bra säljare

Kanske är du en säljare som bor i Göteborg? Kanske är du företagare och söker efter vassa säljare till ett säljprojekt? Kanske är du en glad och entusiastisk person som helt enkelt vill ta klivet in i en blivande säljkarriär!

Göteborg – Sveriges framsida och Sveriges näst största stad är med förorter och centralorter såsom Partille och Mölndal gött placerat på självaste bästkusten. Här finns ett stort antal företag som vill rekrytera bra säljare med rätt inställning.

Har du det som krävs? Om du inte tror att du har det så kommer här goda nyheter – du kan lära dig att bli en bra säljare! Med rätt verktyg och en framåt inställning till rollen så kommer resten som ett brev på posten. Förtroende, entusiasm, hälsa och välbefinnande – utstråla detta så har du kommit en mycket god bit på väg att göra affär med kunden.

En bra säljare undersöker sin arbetsplats innan, kanske på en intervju, och ser till att bli rekryterad till ett team med bra teamwork och coaching. Vare sig du satsar på en karriär som butikssäljare, innesäljare, callcentersäljare, företagssäljare eller account manager så kommer den absolut viktigaste framgångsfaktorn vara att du bestämmer dig för att du vill och kan lyckas som säljare.

När du har bestämt dig för att söka jobb som säljare så har arbetsförmedlingen i Göteborg flera hundratals lediga jobb. Eller så kan du också kontakta något av dem många rekryteringsföretagen. Listan med lediga jobb uppdateras varje dag. Att vara anställd som säljare kan innebära både fast lön, provision och/eller bonus, och det finns uppdaterad lönestatistik att tillgå innan du tar beslut. Se verktygen på framsidan.

Att ta anställning på ett bemanningsföretag och arbeta som säljande konsult ute hos kund kan vara en fantastisk väg in och upp i karriären. Dessa företag kan headhunting, så ibland räcker det helt enkelt att du har lyckats väl med ett tidigare säljjobb för att du ska få ett telefonsamtal.

Om du är en erfaren och bra säljare sedan tidigare och har ett intresse för människor så kanske du vill satsa på en tjänst som teamledare, alternativt arbeta med säljrekrytering eller personaluthyrning på ett bemanningsföretag.

Så. Har du bestämt dig för att erövra vårt kära Göteborg och skapa framgång från insidan på något av dem stora säljbolagen? Sätt säljkarriären i rullning redan idag!

Taggar: , ,